www.agiosdimitriostv.gr
Db9fd1e3 1eea 4ca1 Be74 7f434f6688e2.jfif
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Πανελλήνιο Κύπελλο Tang Soo Do και Αγωνιστικής Αυτοάμυνας 2024 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Δημητρίου

Κοινοποίηση

Το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαρτίου 2024 διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing και της Γ.Γ.Α., το Πανελλήνιο Κύπελλο Tang Soo Do και της Αγωνιστικής Αυτοάμυνας.  Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Δημητρίου, ένα πολύ όμορφο και λειτουργικό  στάδιο.  Το Σάββατο 30/3 δημιουργήθηκε εξειδικευμένο σεμινάριο αυτοάμυνας, διάρκειας 5 ωρών, με ευκαιρία  επιμόρφωσης των προπονητών της Αγωνιστικής Αυτοάμυνας. Το θέμα του σεμιναρίου αφορούσε την άοπλη και  ένοπλη αντιμετώπιση επίθεσης, από μαχαίρι και ραβδί καθώς επίσης και άοπλης αυτοάμυνας εναντίον άοπλης  επίθεσης. Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν ο ιδρυτής κι εκπαιδευτής της πολεμικής τέχνης FCS KaliTuhon Ray  Dionaldo από τις Φιλιππίνες και ο πιστοποιημένος από την Γ.Γ.Α. προπονητής Αγωνιστικής Αυτοάμυνας  Χριστοδούλου Χριστόφορος. 

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκαν κι οι αγώνες Αγωνιστικής Αυτοάμυνας με 6 αναγνωρισμένους συλλόγους και 70  συμμετοχές αθλητών, στο νέο αυτό αγώνισμα.   Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 31/3 διεξήχθησαν οι αγώνες του Πανελληνίου Κυπέλλου Tang Soo Do, όπου  συμμετείχαν 15 αθλητικοί σύλλογοι και αγωνίστηκαν πάνω από 300 αθλητές.  Μας τίμησε με την παρουσία του, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing, κ. Τριαντάφυλλου  Μιχάλης, πιστεύοντας εξαρχής στην εξέλιξη και στο όραμα του Tang Soo Do. Γνωστοποίησε την αναγνώριση και  την πιστοποίηση 20 νέων προπονητών, από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για τον κλάδο άθλησης Tang Soo Do και 21 νέους Πτυχιούχους προπονητές για την Αγωνιστική Αυτοάμυνα. 

Σημαντική επίσης ήταν η παρουσία του προέδρου του οργανισμού AHEPA, κ. Δήμα Αλέξανδρου και του Past  President και Legal Advisor κ. Φασλή Χρήστου. Ο οργανισμός AHEPA τίμησε δυο αθλητές του Tang Soo Do, τους,  Γεωργιάδη Παναγιώτη και Χριστοδούλου Ιάσονα, για την συμμετοχή και την διάκριση τους, στο Πανευρωπαϊκό  Πρωτάθλημα νέων Kick Boxing, που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη τον Αύγουστο του 2023. Αξίζει να  αναφέρουμε ότι ο οργανισμός AHEPA στέκεται δίπλα στο Tang Soo Do από το 2019 εμπράκτως και σιωπηλά. Παρέδωσαν από κοινού την Δωρεά στους Αθλητές δίνοντας συγχαρητήρια αλλά και με μια επισήμανση ότι το  τμήμα στο επόμενο Παγκόσμιο που θα λάβουν μέρος θα προβεί σε ενέργειες για να αποδοθεί οικονομική βοήθεια  απαλύνοντας μέρος του βάρος του κόστους ελπίζοντας να δουν τους Αθλητές να φοράνε την Στολή στην  ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου. 

Τέλος, μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου κ. Μαμαλάκης Στυλιανός και ο  Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ, Μπούρης Ευάγγελος. Στο λόγο τους, τόνισαν την αξία κ τα οφέλη του αθλητισμού,  εστιάζοντας σε αυτά που τόσο αναγνωρίζει ο Δήμος πάνω στον αθλητισμό και ευχαρίστησαν όλους τους  συλλόγους-προπονητές και αθλητές για το έργο και την ποιότητα του χαρακτήρα που έδειξαν αυτό το  Σαββατοκύριακο. Το πρωτάθλημα κύλισε ακριβώς στην ώρα του σύμφωνα με το πρόγραμμα. Κανένας σοβαρός τραυματισμός δεν  απασχόλησε τον Ιατρό και τις δύο ημέρες. Εδώ να τονίσουμε τη σημαντικότητα της ActionMed και του Ιατρού κ.  Μπακιρτζή Δημήτριου, που από το 2004 είναι πάντα παρών και πολύτιμος! 

Η διοίκηση του σταδίου και το προσωπικό, όλοι μα όλοι, ήταν άψογοι στη συνεργασία τους και στη συμπεριφορά  τους! Ευχαριστούμε θερμά όλους τους επισήμους που μας τίμησαν με την παρουσία και τα λόγια τους.   Ευχαριστούμε το Δήμο Αγίου Δημητρίου για την παραχώρηση του σταδίου γνωρίζοντας πολύ καλά τη διαδικασία  και τα προβλήματα που δημιουργούνται για το αυτονόητο…ο αθλητισμός και τα γήπεδα είναι για όλους!  Ευχαριστούμε τη διοίκηση της ΠΟΚ, πρόεδρο κ. Τριανταφύλλου Μιχάλη και αντιπρόεδρο κ. Μαυρομάτη Αντώνη για  την συνεχή υποστήριξη του κλάδου άθλησης Tang Soo Do μα και την άψογη συνεργασία που μας δένει από το  2013.  Ευχαριστούμε τη διοίκηση του τμήματος Solon-HJ04 της AHEPA για την συμπαράσταση. Είναι σημαντικό να ξέρεις  ότι στον αγώνα που δίνουν οι αθλητικές οικογένειες υπάρχει κάποιος από πίσω που προσπαθεί να στηρίξει αυτές  τις προσπάθειες.  Ευχαριστούμε όλους τους προπονητές που συμμετείχαν με τους αθλητές τους μα ιδιαίτερα τους συλλόγους από  Κρήτη, Κέρκυρα και Λειβαδιά.  Ευχαριστούμε το Σώμα διαιτησίας της ΠΟΚ για το αγωνιστικό ελεύθερο αγώνα στο Tang Soo Do και στην  Αγωνιστική Αυτοάμυνα καθώς και το νεοσύστατο Σώμα διαιτησίας στο τεχνικό αγώνα του Tang Soo Do.  Δεν θα ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μαστρανδρέα Ηλία για την ευγενική του χορηγία όλα αυτά τα χρόνια  δίπλα στην τέχνη μας.  Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές και τους γονείς που με το ήθος τους έδειξαν το έργο που παράγεται στους  συλλόγους του κλάδου μας.  Τέλος ευχαριστούμε πραγματικά όσους εργάσθηκαν πίσω από όλο αυτό που ζήσαμε, τους αφανείς προτεργάτες  εργαζόμενοι για την επόμενη μέρα του αθλήματός μας!  Ραντεβού στο επόμενο πρωτάθλημα και γιατί όχι στο ίδιο καταπληκτικό στάδιο. 

Ο πρόεδρος του κλάδου ο γραμματέας του κλάδου
Χριστοδούλου Χριστόφορος Γαβρίλης Χρίστος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Οι εργαζόμενοι συνταξιούχοι δεν θα έχουν παρακράτηση – Μηδενίζεται το 30%

omada dktio

Παρουσίαση του συλλογικού τόμου «Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ»

diktio diktio

Κορονοϊός: 57 θάνατοι, 70 διασωληνωμένοι – «Εκτοξεύθηκαν» τα κρούσματα της παραλλαγής JN.1

omada dktio