www.agiosdimitriostv.gr
Pao Tripoli
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: Υπουργείο και ΕΛ.ΑΣ βάζουν μπλόκο στους οπαδούς του «τριφυλλιού» για Τρίπολη

Κοινοποίηση

Ο Παναθηναϊκός δεν θα πάρει εισιτήρια για το παιχνίδι στην Τρίπολη, αφού τόσο η ΕΛ.ΑΣ όσο ο αρμόδιος υπουργούς απαγόρευσαν την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του «τριφυλλιού».
Μπορεί ο Αστέρας Τρίπολης να άλλαξε την στάση του την φετινή σεζόν και να αποφάσισε να αρχίσει να δέχεται φιλοξένους οπαδούς στο «Θ. Κολοκοτρώνης», ωστόσο οι οπαδοί του «τριφυλλιού» δεν θα έχουν την δυνατότητα να πάνε οργανωμένα στην Τρίπολη για να παρακολουθήσουν την ομάδα τους.

Η ΕΛ.ΑΣ και ο αρμόδιος υπουργός αποφάσισαν την απαγόρευση την οργανωμένης μετακίνησης οπαδών των «πρασίνων» στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας και ως εκ τούτου δεν θα δοθούν τελικά εισιτήρια στον Παναθηναϊκό, όπως είχε συμφωνηθεί, για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Superleague, που είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (28/09-20:30).

Ωστόσο, οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» που θα έρθουν μεμονωμένα στην πόλη θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου, που θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 16:00.

Η ΕΛ.ΑΣ λίγο αργότερα εξέδωσε και ανακοίνωσε σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται τόσο η οργανωμένη όσο και μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη μετά απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Π. Μαρινάκης: Μακάρι να αποκτήσει ο τόπος αντιπολίτευση που αναφέρεται σε κοστολογημένα προγράμματα

omada dktio

Μήνυμα του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκου Πιερρακάκη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

omada dktio

Κλειστός ο 7ος Παιδικός Σταθμός λόγω τεχνικών εργασιών της ΔΕΔΔΗΕ

omada dktio