www.agiosdimitriostv.gr
3 4 768x576
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΑΙΔΕΙΑ

Δράση ευαισθητοποίησης για θέματα Ανακύκλωσης από το 1ο Γυμνάσιο & ομάδες του ΕΕΕΕΚ

Κοινοποίηση

Οι περιβαλλοντικές ομάδες του ΕΕΕΕΚ και του 1ου Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου ενώθηκαν ξανά (Τρίτη 27/2/2024)  για να οργανώσουν σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ ΝοWaste2, μια περιβαλλοντική δράση στο σχολείο μας στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση της μαθητικής κοινότητας για θέματα που αφορούν την Ανακύκλωση και τη Μείωση Αποβλήτων.

Οι μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στη δράση παρακολούθησαν ενημερωτικές παρουσιάσεις για την κυκλική οικονομία και την ανακύκλωση από τον κ. Μάρκο Μαλλιάρη και στη συνέχεια συμμετείχαν σε βιωματικές συμπεριληπτικές δράσεις και θεματικά παιχνίδια για την ανακύκλωση (μπάσκετ και μπόουλινγκ ανακύκλωσης, κουίζ γνώσεων κ.α), τραγούδησαν περιβαλλοντικά τραγούδια και μοιράστηκαν μηνύματα για το περιβάλλον και τη συμπερίληψη με σχολεία τυπικής και ειδικής εκπαίδευσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Γ. Κονδύλης, η κα. Ρ. Μαρίνη Υπεύθυνη επικοινωνίας του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης και ο εκπρόσωπος την ΑΜΚΕ NOWASTE21  κ. Μ. Μαλλιαρής. Στις δράσεις συμμετείχαν επίσης τα ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Αγίου Δημητρίου και 2ο ΓΕΛ Αγίου Δημητρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Απλησίαστο το γάλα στην Ελλάδα – Ράλι ανατιμήσεων και στο αγελαδινό

diktio diktio

Μαρινάκης: Όποιος θέλει οι ομογενείς να ψηφίζουν με επιστολική ψήφο θα το δείξει με την ψήφο του

omada dktio

Μήνυμα της Δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου για την επέτειο του Πολυτεχνείου

omada dktio