www.agiosdimitriostv.gr
1 2 (3)
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Επιτυχία για τον Α.Σ Καράτε του δήμου THE BROTHERHOOD MFT στο Karate 1 Youth League

Κοινοποίηση

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Α.Σ Καράτε του δήμου μας THE BROTHERHOOD MFT στο Karate 1 Youth League στη πόλη Fujaira των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ένα πολύ απαιτητικό τουρνουά, με τη συμμετοχή 78 χωρών το οποίο αποτελεί ένα από τα κριτήρια της παγκόσμιας κατάταξης (WKF ranking). Η ομάδα μας συμμετείχε με 5 αθλητές κερδίζοντας 2 χάλκινα μετάλλια.

Η Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου (U21 kumite female -61 kg), μετά από 5 αγώνες κατάφερε να φτάσει για άλλη μια φορα στο βάθρο. Στο πρώτο αγώνα κέρδισε την Ιρανή  Hashemilarouei S. με 4-2. Στο δεύτερο αγώνα μετά από ένα πολύ δυνατό ματς κέρδισε την Ολλανδή Kakiay A. με 5-3. Στον τρίτο αγώνα επικράτησε σχετικά εύκολα της Αιγύπτιας  Ahmed S. με 5-0. Στον ημιτελικό ηττήθηκε τελικά με 3-1 από τη Γερμανίδα Rabhi D. μπαίνοντας έτσι στον τελικό ρεπασάζ για χάλκινο μετάλλιο όπου κέρδισε την Ιρανή  Ahmadi M. με 5-3 μένοντας στη τρίτη θέση της κατηγορίας.

Ο Πέτρος Καρράς (Junior kumite male -61 kg), μετά από 6 αγώνες έφτασε και αυτός στο χάλκινο μετάλλιο. Στο πρώτο ματς επικράτησε του Ιρανού Adigozali H. με 2-0. Στο δεύτερο αγώνα κέρδισε τον Γάλλο  Gabriel B. με 2-1. Μετά από ένα πολύ επιθετικό παιχνίδι κέρδισε και τον Σαουδάραβα  Αlmunjem M. με 7-1. Έπειτα μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι με σκόρ 0-0 ηττήθηκε με 3-1 στη απόφαση των κριτών από τον Αιγύπτιο  Mohamed A. ο οποίος πέρασε στο τελικό βάζοντας τον Πέτρο στη διαδικασία των ρεπασάζ. Στο πέμπτο ματς ο Πέτρος κατάφερε να κερδίσει τον Ιρανό  Irani M. με 1-0. Στο τελευταίο του αγώνα και τελικό ρεπασάζ ο Πέτρος μετά από ένα πολύ καλό αγώνα έφτασε στη νίκη απέναντι του Καζακστανού  Askarbek F. 2-0 σκορ ανεβαίνοντας έτσι στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Η Ειρήνη Κάτσικα (Junior kumite female -66 kg), μετά από δύο νίκες επί της Τουρκάλας  Yonak N. με 10-0 και της Αιγύπτιας  Ahmed Jana W με 4-0, ηττήθηκε μετά από ένα πολύ δυνατό αγώνα από την Βέλγα  El Aidi A. με 3-2 σκορ. Δυστυχώς η αντίπαλος της ηττήθηκε και αυτή στον ημιτελικό στερώντας της έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους αθλητές του συλλόγου Άγγελο Κοσμά (U21 kumite male -75 kg) και Φίλλιπο Κοσμά (U14 kumite male +55 kg) για την συμμετοχή και τη προσπάθεια τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Kαιρός: Με αρκετή συννεφιά η τελευταία ημέρα του χρόνου

omada dktio

Τι απαντά ο ΟΑΣΑ για το αλαλούμ με τα λεωφορεία

omada dktio

Κομισιόν για Ελλάδα: Ανάπτυξη 2,4% το 2023 και 2,2% έως το 2025

diktio diktio