www.agiosdimitriostv.gr
1711620157452 768x576
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΝΕΑΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΠΑΙΔΕΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Σκιών

Κοινοποίηση

Στέλιος Μαμαλάκης«Το γέλιο των χαρούμενων παιδιών αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να τιμήσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Σκιών»

Με παιδικές φωνές και γέλια γέμισε το πρωί της Πέμπτης 28 Μαρτίου 2024, η Αίθουσα Εκδηλώσεων Μελίνα Μερκούρη, στο Δημαρχείο, για τις παραστάσεις «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΦΙΔΙ», που οργανώθηκαν  από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Αγίου Δημητρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Σκιών.

Τα παιδιά της Α΄ και Β΄ τάξης των δημοτικών σχολείων της πόλης μας, που είχαν δηλώσει συμμετοχή, παρακολούθησαν από τις  9:00 π.μ. ως τη 13:00  μ.μ τέσσερις παραστάσεις του κλασικού αυτού έργου από τον θίασο «Σκιές & Γέλια» του Μιχάλη Θεοδωρόπουλου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος, Στέλιος Μαμαλάκης και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αγγελική Σαραβελάκη, που συνομίλησαν με τα παιδιά και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη εκδήλωση ο Δήμαρχος Σ. Μαμαλάκης δήλωσε: «Το γέλιο των χαρούμενων παιδιών αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να τιμήσουμε την  Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Σκιών. Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχημένη εκδήλωση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Άγιος Δημήτριος: Πυροβολισμοί έξω από αστυνομικό τμήμα – Δείτε φωτογραφίες

omada dktio

Μήνυμα για την ειρήνη από τα παιδιά του 14ου Νηπιαγωγείου Αγίου Δημητρίου

omada dktio

Ανακοίνωση για την ασφάλεια στο 2ο Νηπιαγωγείο Αγίου Δημητρίου

omada dktio