www.agiosdimitriostv.gr
Kataskinosi
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Διοίκηση του Δήμου ουδέποτε εισηγήθηκε επιβολή τροφείου 50 ευρώ στην κατασκήνωση

Κοινοποίηση

Τα ψεύδη της παράταξης «Αλλάζουμε την Πόλη Συμμετέχουμε-Ενώνουμε»  δεν γίνονται πιστευτά. Η παροχή παραμένει δωρεάν!

Η παράταξη «Αλλάζουμε την Πόλη Συμμετέχουμε-Ενώνουμε» με επικεφαλής την κ. Ανδρούτσου, προχωρά σε εσκεμμένη παραπληροφόρηση των  δημοτών υποστηρίζοντας ψευδώς με ανακοινώσεις της, ότι προχωρούμε σε επιβολή τροφείου 50 ευρώ στην κατασκήνωση.

Μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση, όταν γνωρίζει, τόσο η κ. Ανδρούτσου, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης της που συμμετέχουν στη Δημοτική Επιτροπή,  ότι τέτοια απόφαση δεν ελήφθη. Ουδέποτε κατατέθηκε, ούτε υπήρξε συζήτηση για ένα τέτοιο ποσό.

Όπως θα διαπιστώσουν οι δημότες Αγίου Δημητρίου, δυστυχώς για την  παράταξη «Αλλάζουμε την Πόλη Συμμετέχουμε-Ενώνουμε»,  η συγκεκριμένη παροχή θα συνεχίσει να είναι δωρεάν!

Παρά το γεγονός ότι ενημερώθηκαν από τις 9:54 σήμερα το πρωί ότι εστάλη από υπηρεσιακό στέλεχος λάθος αρχείο και ότι αυτό διορθώθηκε με το σωστό η παράταξη της κ. Ανδρούτσου προέβη σε μια ανακοίνωση που γνωρίζει ότι είναι ψευδής. Ωστόσο δεν την απέσυραν, ούτε τη διόρθωσαν. Απλά η επικεφαλής της παράταξης επέλεξε πριν από μερικές ώρες να σχολιάσει στην ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι μόλις ενημερώθηκε ότι «δεν θα τεθεί στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο ζήτημα αντιτίμου (50€) για τη συμμετοχή των παιδιών στην “ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ”!!».

Και εδώ τίθεται το ερώτημα: Για ποιο λόγο αφού γνώριζαν την αλήθεια πριν κάνουν την ανάρτηση, τη δημοσίευσαν; Προφανώς για να παραπλανήσουν τους δημότες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δήμος Αγίου Δημητρίου • Χριστούγεννα στην πόλη Άναμμα Χριστουγεννιάτικων δένδρων

diktio diktio

Καταψηφίζει το ν/σ για τα ομόφυλα ο βουλευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου

omada dktio

Διάρρηξη τα ξημερώματα σε κοσμηματοπωλείο στον Άγιο Δημήτριο

omada dktio